lördag 4 februari 2012

Testing mobilblogg

Testar mobilbloggning för första gången på riktigt. Trist att man inte verkar kunna få med funktioner som man vill... Måste ju dock pröva! :)

Idag har vi tänkt ha en mysig och lugn hemmadag här på solkullagården med hela familjen på plats. På morgonen ringer pappas telefon då någon stolle inte kommit till sitt pass på karaten och nästa pass även det stod utan tränare. Hej då pappa, som är ansvarig där och satte sig i bilen omedelbart. Victor var på 18års fest igår och efter en kort stund var det adjöss med honom också, däckad i sin säng. Helt plötsligt ropar mamma till, Mille skulle på kalas. Som bortblåst. Vilken tid var det? Klockan 12:00, vad är klockan? Den var 11:56. Vad gör man då? Är man Sanna, som egentligen funkar som bäst under pressade situationer, så sminkar man sig, klär på sig och lillebror och sitter i bilen redo när klockan är 12.07. Mamma fick köra dit, så jag kunde spendera två timmar på barnkalas mitt på dagen. Jag klagar i och för sig inte på kvalitetstid med lillebror :)

Så, så mycket kvalitetstid med resten av familjen blev det inte. Vi har haft ganska mysigt idag ändå, på olika håll bara :)

Mille tyckte för övrigt att vi kunde gå hem från kalaset, det skulle ta oss ungefär en timma, i -14. Ungen är inte klok. Jag hade velat ha overall, moonboots och rånarluva i sådana fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar