söndag 5 februari 2012

Rätt och fel

Tittade idag på Milans match mot Napoli. Det händer något i straffområdet och efter mycket vel mellan huvuddomare och linjedomaren så får Zlatan rött kort och han går ut utan att se särskilt arg ut. Han hade med andra ord gjort något dumt och oförsvarbart. Reprisen visas sedan där man ser att han örfilar en kille från Napoli. Så jävla korkat och man kan undra lite vad han tänkte när han gjorde det. Det är ju en del som ser så att säga, att komma undan med det hade inte riktigt gått.

När jag nu gick in på afonbladet för att se artikeln om det så är det MASSOR av kommentarer. Vissa älskar honom, andra hatar. Jag är en sådan som älskar Zlatan och även om jag gör det så skulle jag inte försvara sådant beteende på fotbollsplanen. Jag tycker bara det är korkat och dumt eftersom det inte riktigt är det de är där för att göra. Däremot har man ingen aning om vad som sades där. Jag försvarar inget fysiskt våld, men det psykiska kan vara precis lika jävligt. Fel är ändå fel.

Att folk sedan sitter och skriver en massa skit om att han är bortskämd, dryg och en primdadonna som vill vara i centrum hör liksom inte riktigt hit. Förutom om man då vill tala om hans jobbiga bakgrund och där bör man inte trampa runt utan att veta ordenligt om saken.


Denna var den enda vettiga kommentar på aftonbladet:

"Zlatan är kung. En fotbollsartist. Han står för så mycket mer än bara fotboll. Han är en levande svensk legend. Men herregud, även vi zlatanfans måste väl kunna erkänna när han gör en idiotisk grej? Sluta försvara det här beteendet. Det här var helt enkelt fel. Om inte för fotbollen och för hans klubb så definitivt för hans barn som ser på. Måste också passa och säga att nivån bland kommentarerna på AB är patetisk. Om man måste framföra sina argument med personangrepp och förlöjligande kommentarer så har man inte tillräckligt bra argument. Visa lite kärlek. Alla skulle vinna på det och era idoler skulle kanske vara lite stolta över att kalla er sina fans."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar